Skip to content

Napszemüveg férfi módra, avagy milyen napszemüveget válasszunk a párunknak?

Napszemüveg férfiaknak az egyik legjobb ajándék

Úgy gondolom, sokan voltunk már problémába azzal, hogy mit vegyünk ajándékba a párunknak születésnapjára hiszen alapvetően igazán nehéz olyan ajándékot választani, ami hasznos is jól is néz ki és még tetszeni is fog neki. Én személy szerint úgy gondolom, hogy az egyik legjobb ajándék erre az esetre a napszemüveg férfi kivitelben, mely alapvetően a legtöbb esetben nagyon jó ajándék tud lenni születésnapra, hiszen amellett, hogy abszolút hasznos igazán dizájnos megoldás is tud lenni. Én személy szerint mindig is a klasszikus formákat részesítettem előnybe így értelemszerűen ebben az esetben is arra gondoltam, hogy ezt a vonalat részesítem előnybe. Ha a napszemüveg férfi kialakításaira gondolunk, azon belül is alapvetően több típusú fajtája van. Vannak olyanok, amelyek kifejezetten sportolásra vannak kifejlesztve, vannak olyan típusok melyek a klasszikus szinte már- már túl elegáns vonalat követik és vannak a személyes kedvenceim a szinte már teljesen retro hippi kultúrát idéző szemüvegek, melyek abszolút a top kedvenceim. Természetesen tudom, hogy ez a vonal nem mindenkinek jön be és igazán nehéz eltalálni pontosan azt az ízlés világot, amelyet követünk de ezen felül nyilvánvalóan figyelembe kell venni azt is, hogy nem feltétlen a saját ízlésünknek választunk hanem nyilvánvalóan a párunk van előtérben és az ő ízlés világa melyre rászabhatjuk egy kicsit a saját stílusunkat is. Az alábbiakban a napszemüveg férfi stílusairól írnék röviden.

A napszemüveg férfi alternatívái avagy a sportos megoldás

Alapvetően számos stílusban van napszemüveg férfiaknak is, de mindezek közül az egyik legnépszerűbb a sportos napszemüvegek. Hiszen sok férfi szereti ha nem olyan elegáns a kinézte hanem sokkalta inkább kedvelik a laza stílust melyhez szabadabban lehet öltözködni. Példának okáéért az Oakley szemüvegek kifejezetten ezekre összpontosítanak a legmenőbb sportszemüvegek a piacon. Nálam abszolút nem jöttek számításba ezek a szemüvegek de ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy számos, magát inkább a sportosabb, mint az elegánsabb kategóriába soroló férfi teljességgel rajong az Oakley sport napszemüveg férfi verzióiért. Hiszen amellett, hogy ténylegesen nagyon praktikus megoldásnak bizonyul ez az opció, némelyik fajtája még nagyon dizájnos megoldással is büszkélkedhet. Persze alapvetően ezek a szemüvegek és ezeknek a ki alakítása kifejezetten arra a célra lett kialakítva, hogy sportolás közben ( biciklizés, görkorizás, futás) ne sérüljön meg a szemünk és a nap se tűzzön bele, hiszen az jelentősen csökkenté a biztonságosnak vélt sportolási lehetőségeinket. Mindenesre a sportosabb típusú szemüvegeket nagyon tudom ajánlani olyan férfiak számára, akik nem igazán kedvelik az elegánsabb vonalat és szeretnének beruházni egy nagyon minőségi, hosszan tartó darabba, mely garantáltan jó és megbízható társ lesz a mindennapok folyamán mind sportolás területén, mind pedig napi viselet folytán is, de természetesen csak abban az esetben ha egyébként is sportosabbra vennénk a stílust.

A napszemüveg férfiaknak való választéka avagy az elegáns vonal

Számomra az egyik legkedveltebb napszemüveg férfiaknak való alternatíva az elegáns vonal, melyet nagyon sok nagy divatmárka is követ, mint például a Ray Ban, a Hilfiger, vagy a Dolce Gabbana. Ezek a szemüvegek alapvetően üzletembereknek lettek kitalálva, akik férfias és elegáns megjelenésükhöz szeretnének egy igazán férfias darabot találni. Ezek a napszemüvegek általában a nagyon klasszikus elegáns vonalat követik, és kiváló kiegészítők olyan jellegű ruha darabokhoz, mint az öltönyök, vagy az elegánsabb ing, nadrág kombinációk. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ezek a darabok igazán fel tudnak dobni egy amúgy is kiválóan és igényesen összeállított férfi szettet és abszolút meg tudják koronázni az adott outfitet még egy adag férfias sugárzó eleganciával. Számomra ez az egyik leginkább kedvelt forma, ha a napszemüveg férfi részlegénél ólálkodok. Akit bővebben érdekelne ez a vonal az látogasson el a https://eoptika.hu/kategoriak/napszemuveg-akcio.html?gl_gender=1402 weboldalára és böngésszen kedvére a számos napszemüveg közül.

A napszemüvegek férfiaknak avagy a hipster vonal

Végül pedig ám de nem utolsó sorban jöjjön az egyik személyes kedvencem mégpedig a hipster vonal, mely kissé talán a Steve Jobs világot idézi fel bennem. A nagy kerek szemüvegek, melyeket leginkább pólóval, nyitott inggel, farmerrel és fancy tornacipővel ( de leginkább vans-el) hordanak a személyes abszolút kedvencem. Éppen ezért én egy ilyen jellegű napszemüveget választottam a páromnak a napszemüveg férfi alternatívák csoportjából, hiszen számomra ez volt az abszolút kedvenc.