Skip to content

Az élelmiszer házhozszállítás az igazi kényelem

Most van szükség igazán az élelmiszer házhozszállításra

Az utóbbi hetekben nem nagyon tettük ki a lábunkat, de ha mégis, azt legtöbbször a boltba tettük. Viszont mostanában még több időt vesz igénybe minden vásárlás. Már az üzlet előtt is sorba kell állnunk legtöbbször, ráadásul nem is akkor mehetünk be egy-egy boltba, amikor szeretnénk. Sokakat zavar a szájmaszk, többek között engem is. Mivel szemüveges vagyok, rendkívül kényelmetlen tud lenni a viselése nem csak a meleg leheletem érzete miatt, hanem azért is, mert a szemüvegem teljesen bepárásodik és így képtelenség normálisan vásárolni. De szerencsére megtaláltam a tökéletes megoldást, ami nem más, mint az élelmiszer házhozszállítás. Nem is tudom, miért nem próbáltam ki előbb. Remek lehetőség, és nem találtam benne hibát. De nézzük is meg, szerintem miért előnyös ezt a vásárlási formát választani.

Az élelmiszer házhozszállítás előnyei, amiket tapasztaltam

A legnagyobb előnye a kényelem, ezt nem is lehet vitatni. A kanapén ülve tudok úgy rendelni, hogy közben a tévét nézem. Kényelmes, mert annyit veszek, amennyit akarok, abból, amiből én szeretnék. Amikor a boltba megyek, a szemüvegem miatt nem látok semmit, így viszont nyugodtan válogathatok és szemrevételezhetek mindent. Ez számomra nagy előnyt jelent, mert például több allergiás ember is van a családban, és meg tudom nézni, hogy melyik terméket vegyem. Ez egy biztosabb módszer a balesetek elkerülése érdekében. Szóval a kényelem egy fontos szempont mindenképpen, amikor az élelmiszer házhozszállításról van szó. Nekem különösen jól jött, mert csak biciklim van, amivel el tudom hozni a boltból a dolgokat, azonban így minden egyes nap el kellett volna mennem a boltba, ami fárasztó, ráadásul nem is éri meg és elég sok időt elvesz. Az élelmiszer házhozszállításnál ellenben minden más ebből a szempontból, hiszen ők bármit és bármennyit ki tudnak hozni hozzánk, amit én a kis biciklimmel el sem bírnék. Így akár egy hétre előre is tudok vásárolni, habár azért néhány nap után nem árt egy kis friss kenyeret venni. Én csak megrendelem, és néhány órán belül el is ér hozzám az áru, amit gonddal válogattam össze. Így nem kell aggódnom, hogy valami lemaradt a bevásárlólistáról, hiszen így a családban mindenki maga választhatja ki a termékeket, amiket meg szeretne rendelni. Ilyen privilégiuma nincsen a boltnak. Szóval számunkra igazán nagy nyereség volt, hogy rátaláltunk az élelmiszer házhozszállításra. Ha majd újra visszatér az élet a rendes kerékvágásba, tallán akkor is maradunk ennél a rendszernél, mert sokkal jobban megéri, mint elmenni a boltig biciklivel.

Az élelmiszer házhozszállításnál rendelhető termékek

Nem vagyok a menedzsere ennek a cégnek, de néhány heti vásárolgatás után már elég jól tudom, mit lehet tőlük rendelni. Őszintén? Nem vagyok meglepve, hogy eddig még nem volt olyan különleges termék, amit náluk ne lehetett volna megtalálni. Legyen szó tényleg akármiről. Árulnak tejtermékeket, a kedvenc tejfölömet, még tofut is, ami a boltban errefelé nem is van, még sosem hozattak. Édesszájúaknak is van bőven mit enni itt. Sütik, pékáru nagy választékban. De kaphatunk még húsféléket is az élelmiszer házhozszállításkor, sajtokat, felvágottat, zöldséget, gyümölcsöt, még tojást és alkoholt is. Ráadásul egy ideje ajándék bor is jár a rendelés mellé. Itt biztosan nem fogy el sem a cukor, sem a liszt, és még sütőport és az élesztőt is beszerezhetjük itt. Ahogy a legtöbb kisboltban, úgy az élelmiszer házhozszállításnál sem csak a szorosan vett élelmiszerek közül választhatunk, hiszen sok dolog miatt egyébként is ki kellene mozdulnunk, ami miatt értelmét vesztené az egész ételrendelés. Szóval ilyen termékeket például a kéztörő, az alufólia, a szépségápolással kapcsolatos legfontosabb dolgok, mint a hasfesték, hiszen nem engedhetjük, hogy az ősz tincsek vegyék át a szerepet az életünkben. Találhatunk még ezen kívül konyhai eszközöket, hogyha valami éppen hiányozna, tisztító eszközöket, hiszen most van itt az ideje, hogy nyugodtan kitakarítsuk a lakást, nem kell sehová sietni.  Úgyhogy az élelmiszer házhozszállítást én mindig ezen az oldalon rendezem: https://www.chefmarket.hu/ Szerintem itt nagyon megéri vásárolni, nekem pedig kifejezetten megkönnyítette az életem.

Az élelmiszer házhozszállítás, ami minden helyzetet könnyebbé tesz

Én legalábbis így élem meg, hogy többé nem kell a kormányon lógó szatyrokkal tekernem felfelé a dombon, ahol lakom. Ráadásul online az egész vásárlás inkább változott át izgalmas dologgá, mint valós otthoni feladattá. Az egész család élvezi a shoppingolás menetét ilyen sajátságos formában, de azért ha egyszer már minden félelem nélkül mászkálhatunk az utcán, akkor biztosan elmegyünk a családdal egy nagybevásárlásra. Persze ebből nem csinálhatunk rendszert, de néha egy-két alkalom belefér, addig pedig itt az élelmiszer házhozszállítás, amit a nap bármely szakaszában igényelhettek. Egyetlen hátránya, hogy néhány órával, egy nappal később jön a csomag, ami mondjuk probléma, ha épp a főzés közepén tartunk, és nincs otthon valami, úgyhogy a boltban kell ilyenkor beszereznünk a dolgokat. Minden más esetre pedig ott az élelmiszer házhozszállítás.